Exposanten VISSENLEER gezocht!

Wil je meedoen aan een expositie en iets laten zien dat je hebt gemaakt van vissenleer? Dan nodig ik je uit om  mee te doen met de expositie “Het neusje van de zalm”. Hoe meer diversiteit hoe beter!

De expositie is op 20 mei van 12.00 tot 18.00 uur.

Een korte impressie van de werkwijze: uiterlijk 1 april stuur je een foto in, je mag meerdere werken exposeren, deelname is gratis en je betaalt geen commissie, bezoekers kunnen gratis komen en een selectie van de geëxposeerde werken geef ik uit in een glossy “Het neusje van de zalm. Verrassend veelzijdig vissenleer.” Ter inspiratie voor iedereen die graag met vissenleer wil werken. Je kunt er zelf voor kiezen of je je werk laat fotograferen voor de glossy.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meedoen? Of weet je iemand anders? Laat het me dan weten! Je kunt je nu al aanmelden met je foto’s!